Cashewnoten kopen verschijnen de laatste jaren veel meer in supermarkten. Dat betekent dat ze veel meer gegeten worden. Maar wat vind ik en de consument er van?

Mijn mening

Zelf eet ik minimaal één keer per week cashewnoten. ik vind ze dus ook erg lekker. Je kan ze krijgen als gezouten en ongezouten. Beide vind ik lekker, maar de ongezouten is natuurlijk veel gezonder. Toch kan een keer per week gezouten cashewnoten eten geen kwaad. Ook de onderstaande combinaties die je met cashewnoten kan maken vallen bij mij erg in de smaak.

Combinaties

Wij eten ook wel eens gegrilde cashewnoten door spaghetti. Als je zorgt dat ze niet aanbranden, is dat behoorlijk lekker. Voor feestjes kan je cashewnoten omhuld met chocola serveren. Dat vinden veel mensen erg lekker. Ook kan je natuurlijk normale cashewnoten serveren. Bij vrijwel alle soorten pasta passen wel cashewnoten. Ook zijn er online vele andere recepten te vinden. Pompoensoep bijvoorbeeld. Een paar stukjes cashewnoten erdoor zorgt voor een fijne textuur. Kortom; cashewnoten zijn erg lekker en je kan ze bij veel gerechten als ingrediënt te gebruiken.