hoogslaper

Wist je dat een hoogslaper weer helemaal terug is van weggeweest? De Perfecthomeshop hoogslaper wordt beter verkocht dan ooit. Gek genoeg hadden veel mensen gedacht dat de hoogslaper nooit terug zou komen, en dat terwijl dit speciale bed zoveel voordelen heeft.

hoogslaper

De voordelen van de hoogslaper

Je woont klein? Misschien heb je wel een studentenkamer of heb je gewoon een erg klein appartement. Je wil elke vierkante meter optimaal benutten maar helaas: je bed neemt zoveel ruimte in beslag. Dan moet je dus een hoogslaper hebben. Een hoogslaper is een speciaal verhoogd bedframe waar je vaak onder kunt staan of zitten. Met een trap klim je het bed in als het tijd is om te gaan slapen. De rest van de tijd kun je die ruimte onder je bed gewoon benutten. Maak er bijvoorbeeld een werkplek van door er een bureau neer te zetten. Of zet er een bank en televisie neer zodat je een gezellige zithoek hebt. De hoogslaper maakt het mogelijk om zoveel mogelijk vierkante meters te gebruiken in je huis. Dat maakt je inrichting pas efficiënt!

Hoogslaper met kastruimte

Er zijn echter ook speciale modellen die worden gebouwd met kastruimte erin. Dat wil zeggen dat je hoogslaper eigenlijk ook je kledingkast is en dat je op die manier de ruimte kunt benutten onder je bed. Voordeel hiervan is dat je ook gelijk geen kledingkast meer hoeft uit te zoeken want je hebt twee in één gekocht.