Een fietsenhok voortuin of tuinkussen opbergbox, helpt dat tegen diefstal? Hoe vaak gebeurt het niet dat je fiets in de voortuin staat? Eventjes maar, want je moet zo weer weg. Of het regende enorm en je wilde snel naar binnen, maar ’s avonds vergeet je helemaal dat je fiets nog in de voortuin staat.

Onverwacht

Juist op die onverwachte momenten gebeurt het dat je fiets gestolen wordt. Soms staat hij misschien niet eens op slot, omdat je alleen nog even naar binnen ging om je telefoonoplader te halen. Maar je raakt toch even aan de praat met je moeder of je partner, je loopt weer naar buiten, en hup: fiets weg. Een fiets is een kostbaar bezit en vaak nemen we niet de tijd, zeker niet als je hem even in de voortuin zet, om hem vast te zetten met een zwaar kettingslot.

Fietsenhok

Een fietsenhok in de voortuin biedt uitkomst. Je hebt hem er zó in geplaatst omdat er genoeg ruimte is. In de schuur moet je hem soms tussen allerlei dingen door wurmen, maar dat is het speciale fietsenhok niet het geval. Het is daardoor makkelijker en snel om je fiets veilig weg te zetten.