Flos led verlichting

Flos led verlichting geeft heel veel licht en verbruikt heel weinig stroom. Dit licht is verkrijgbaar in heel veel verschillende mooie lampen. Onlangs ben ik naar een woonwinkel geweest om een mooie nieuwe lamp te kopen. Ik vond dat er in mijn woonkamer te weinig licht was. Ik hou heel erg veel van boeken lezen en daar heb ik wel voldoende licht bij nodig. De woonwinkel waar ik naartoe ben gegaan is: Daamen Interieur. Deze winkel is gelegen in de plaats Bakel en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. De meubelen en accessoires die hier worden verkochten zijn allemaal tijdloos en hebben een mooi design.

Flos led verlichting

Mooie Flos led verlichting

Aan een medewerker van dit bedrijf had ik om een goed advies gevraagd. Door middel van een aantal vragen kon hij mij voorzien van een goed advies. Zo liet hij mij een lamp zien, waar ik gelijk enthousiast van werd. Een lamp van een ontwerp van Pier Giacomo Castiglioni en Achille. Deze lamp is een echte design klassieker en bestaat al heel erg lang. Nu is deze dan ook te krijgen met floss led verlichting. Deze lamp moest ik dan ook gewoon hebben in mijn interieur. De lamp heeft een mooie plek in de woonkamer gekregen en ik ben er heel erg blij mee.