Toiletmarkt

Stel je nu toch eens voor, je bent al een tijdje bezig met het bedenken en ontwerpen van een prachtig niet huis. Jij gaat voor een onwijs modern huis, dit past het beste bij je. Je hebt alles zo wat al helemaal uitgestippeld, alleen de badkamer en toilet nog. Maar natuurlijk wil je niet zomaar een toilet hebben, een hangtoilet is natuurlijk wel het modernst. Daarom ga je er vandaag meer over te weten komen. 

Wat een hangtoilet zo speciaal maakt is dat het er onwijs strak en modern uit ziet. Ook zijn deze toiletten vaak erg comfortabel, dit zie je alleen wel terug is de prijs van het toilet. Vroeger moest een badkamer vooral functioneel zijn, maar tegenwoordig is dat toch wel anders. Badkamer design is in deze generatie onwijs populair geworden. En bij een strakke badkamer hoort natuurlijk een wandcloset. 

Wat maakt het zo populair?

Wat een wandcloset zo populair maakt is natuurlijk om dat het er gewoon onwijs strak uitziet, maar dat is niet alles. Een hangtoilet vervangt het normale, outdated, staande toilet wat overigens veel ruimte in de badkamer in neemt. Dit is dan ook de reden dat een wandcloset voor de kleinere ruimtes vaak de beste optie is. Je bespaard namelijk al veel ruimte omdat het waterreservoir ingebouwd is in de muur. Dit geeft die ultiem strakke look en het is ook nog eens functioneel. Twijfel daarom niet langer en bekijk het onwijs brede assortiment van de wandclosets!