Fleece truien borduren voor uw bedrijf, waar gaat u dit doen? Wilt u uw eigen logo op truien hebben, dan weet ik een goed bedrijf voor u, die dit met groots vakmanschap direct voor u regelt. Het bedrijf heet Van Dongen met de Kroon en levert, na eigen ervaring, altijd goede kwaliteit. Er is sprake van een mooi geborduurd patroon. Het materiaal is altijd enorm kwalitatief, waardoor uw truien jaren meegaan.

Adviesgesprek en tarieven

Wilt u meer weten over het borduren van uw fleece truien met uw eigen logo? Wanneer u contact zoekt met Van Dongen met de Kroon, kunt u vanzelfsprekend advies vragen. Zowel over het logo als het materiaal. Bent u er al uit wat u precies wilt? Dan kunnen ze direct een prijsopgave voor u berekenen.

Ambacht en vakmanschap

Ambacht en vakmanschap zijn de twee begrippen dat het bedrijf erg kenmerkt. Door de jarenlange expertise is het bedrijf in staat om aan de wensen van de klant te voldoen. Ze beschikken over de juiste machines en gespecialiseerde medewerkers, waardoor kwaliteit altijd een grondfundament is.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse gekregen in het laten maken van bedrijfskleding? Dan raad ik u aan op de website van het bedrijf te kijken. Ze helpen u graag!