Blackstone boot

Nu dat het buiten weer aantrekkelijk wordt trekken wij vrouwen de stad in om nieuwe kleding en schoenen te halen toch? Maar wist je dat je gewoon via het internet de leukste schoenen kan bestellen? Een Blackstone boot welke ik gekocht heb op de website van Van Bommel schoenen zitten namelijk als gegoten! logo-nl

Voor enkele weken terug ben ik aan het zoeken geweest naar schoenen. Helaas kon ik het in de stad maar niet vinden waardoor ik de hoop gevestigd heb op het internet. Daar moest ik toch echt de schoenen vinden voor mij anders heb ik voor de zomer geen schoenen…

Uiteindelijk terecht gekomen bij Van Bommel schoenen waar ik Mijn Blackstone schoenen heb gezien. Het viel mij trouwens wel op dat het assortiment bij hun een stuk groter is als wat ik elders gezien had. Ook in de kosten zijn hun een stuk voordeliger als wat ik bij andere bedrijven heb gezien. Al met al weet ik in ieder geval zeker dat ik mijn schoenen vaker via het internet bestellen zal en dan wel bij hun. Heb namelijk geen last meer van pijnlijke voeten sinds ik nieuwe schoenen heb.