Naschling

Bij een rijschool denk je meestal aan de standaard rijopleidingen. Rijschool Wesseldijk gaat verder dat de gemiddeld rijschool. Bij vrijwel elke rijopleiding kun je terecht voor rijlessen voor je bromfiets, auto of motor. Met een beetje geluk kun je ook terecht voor je E rijbewijs om met je caravan of aanhanger te kunnen rijden. Wil je echter als professional de weg of of ben je al beroepschauffeur en wil je nascholing volgen? Dan wordt het aanbod al wat dunner bezaaid.

Rijschool Wesseldijk

Rijschool Wesseldijk: ook voor beroepsopleidingen

Bij Rijschool Wesseldijk kun je ook terecht voor de beroepsmatige rijopleidingen. Denk bijvoorbeeld aan het halen van je rijbewijs voor bus of vrachtwagen maar ook je taxipas of zelfs je instructeursdiploma kun je bij deze regionale rijopleiding halen. Daarnaast kun je terecht voor logistieke cursussen zoals het behalen van je certificaat voor een elektrische pallettruck, heftruck, hoogwerker, kooiaap of verreiker. Ook voor je trekkerdiploma en vaarbewijs kun je terecht bij Verkeersschool Wesseldijk. Overigens kun je al particulier natuurlijk ook terecht voor je bus- of vrachtwagenrijbewijs. Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig met een rolstoelbus of grote camper rijdt is dat ook nodig.

Vrachtwagen

Diverse cursussen voor nascholing code 95

Als je al werkzaam bent als beroepschauffeur dan moet je verplicht nascholing volgen om je code 95 te verlengen. Ook hiervoor kun je terecht bij Rijschool Wesseldijk. Er zijn verschillende cursussen waar je uit kunt kiezen, zowel praktijk als theorie. Cursussen Het nieuwe rijden, lange zware voertuigen en Rijoptimalisatie bijvoorbeeld maar ook ADR (gevaarlijke stoffen), communicatieve vaardigheden, lading zekeren, VCA of Wintervoorbereiding. Daarnaast kun je ook voordelig complete pakketten voor de benodigde 35 uur nascholing afnemen. Bij beroepsopleidingen betaal je geen btw dus dat is ook extra voordelig.

Wil je meer informatie? Kijk dan snel op de website voor het complete aanbod van rijopleidingen voor zowel particuliere als professionele chauffeur.