Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. De hygiëne vind ik een van de belangrijkste punten en ik wilde dit graag een keer goed controleren daarom ging ik op het internet op zoek naar een bedrijf dat een goed VSR kwaliteitsmeetsysteem aanbiedt zodat ik de kwaliteit van de schoonmaak een keer goed onder de loep kon nemen.

Websites bezocht en met elkaar vergeleken

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat een bedrijf dat een VSR kwaliteitsmeetsysteem aanbiedt kreeg ik veel zoekresultaten. Ik besloot daarom om eerst een aantal websites te bezoeken voordat ik een keuze zou bij welk bedrijf ik een aankoop wilde doen.

De website van Lankester Schoonmaakadvies

Nadat ik een tijdje had gezocht een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Lankester Schoonmaakadvies. Op de website is veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf belangrijk vindt. De informatie die op de website stond vermeld sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan een erg goed geholpen. De kwaliteit van de schoonmaak is ook goed onder de loupe geweest en ik ben zeer tevreden met het resultaat.