Tamarisk Villages is gespecialiseerd in Christenen vakantiereizen. Wij hebben prachtige vakantiehuizen voor u in het pittoreske Zuid-Franse dorpje Cantignergues. Dit is dé perfecte plek om de drukte achter u te laten en tot ontspanning te komen. Tijdens een van onze Christenen vakantiereizen bent u er dan ook zeker van dat u echte rust ervaart.

Een onvergetelijke en verdiepende vakantie

Tamarisk Villages biedt voor Christenen vakantiereizen aan waarbij u zich als gast thuis voelt, ongeacht uw kerkelijke achtergrond. U kunt uw Christelijke geloof dan ook op een ongedwongen wijze opbouwen. De ligging middenin een prachtig, rustig natuurgebied helpt daar ook bij. Tevens is ons vakantiepark een plek waar u andere christelijke vakantiegangers ontmoet en wellicht vrienden maakt voor het leven. U beleeft dan ook een onvergetelijke en verdiepende vakantie.

Christenen vakantiereizen in een prachtig dorpje

Wij bieden voor Christenen vakantiereizen in een prachtig dorpje dat vol staat met schilderachtige huizen. Ons vakantiepark is een unieke vakantiestek met een zwembad, luxe en koele vakantiehuizen, kinderactiviteiten, outdoor activiteiten en een christelijke inhoudelijke vulling. Vanaf de veranda van uw vakantievilla geniet u van een prachtig uitzicht over de natuur en de wijngaarden. Wilt u ook zo’n mooie vakantie beleven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.