lounge bank Een nieuw tuinontwerp

Een tijd geleden hebben mijn man en ik een nieuw tuinontwerp laten aanleggen. Daarvoor wilde ik graag ook design buitenmeubelen en dat is ons gelukt! Toen eenmaal de tuin verbouwd was, ben ik online gaan zoeken naar design tuinmeubelen. Ik zag de mooiste dingen voorbij komen maar die waren allemaal erg prijzig. Totdat ik bij Dutch Riviera uitkwam en daar een prachtige loungeset in de aanbieding zag! Natuurlijk heb ik het even met mijn man overlegd, maar al snel hadden wij de set besteld. Daar genieten wij nu met volle teugen van!Wij hebben in het nieuwe tuinontwerp namelijk een groot terras met prachtige tegels aan laten leggen. De tegels zijn licht en glimmend en lijken een beetje op marmer. De loungeset is een mooie donkergrijze, waar wij met veel mensen op kunnen zitten! Het enige dat nu nog resteert is een leuke design tuintafel, maar dat komt binnenkort vast nog wel.Ik breng graag veel tijd door in de tuin; lekker tussen de planten en bloemetjes. Ik kan niet wachten tot het weer lekker lente of zomer is en wij daar lange avonden kunnen spenderen. Zijn jullie ook zo van die buitenliefhebbers?