Terras windschermen

Een windscherm is in de zomer een echte must have voor een terras. Een windscherm heeft verschillende functies die stuk voor stuk heel belangrijk zijn voor een terras.

terras windschermen 2

Functies

Windschermen kunnen verschillende dingen betekenen voor je terras. Ze bieden bijvoorbeeld bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, ze bieden iets meer privacy voor de gasten, een scheidingslijn voor het personeel en natuurlijk een windvrij terras. Een windvrij terras is heel erg belangrijk voor horecagelegenheden, met name in de zomer. Door de briesjes kunnen er bijvoorbeeld stof- en zandresten opwaaien en over het terras heen komen. Wanneer deze resten achter blijven op broodjes worden gasten vaak ontevreden. Wat ook fijn is aan de windschermen, is dat ze zonwerend werken. De zon blijft lekker warm, en je krijgt nog steeds een kleurtje. Wat de schermen doen, is de zon minder fel maken wanneer je erin kijkt. Als er iemand tegenover je zit ben je dus niet verblind, maar kan je elkaar aan blijven kijken en gezellig door kletsen.

terras windschermen 3

Helemaal naar jouw wens

De windschermen kunnen helemaal naar eigen wens worden gemaakt. Ze kunnen op maat gemaakt worden, met de kleur die gewenst is. Het leuke hieraan is dat wanneer het interieur van jouw bedrijf gekleurd is met roze en wit bijvoorbeeld, je dit ook door kan voeren in de windschermen. Dit staat super leuk, en brengt ook een aantal voordelen met zich mee. De terrasschermen worden dan een herkenningspunt voor jouw café of restaurant. Ook ziet dit er net wat leuker uit dan de standaard witte windschermen.