Een kamer die eruit springt maar niet peperduur is, voor je baby én tiener, zie daar maar eens aan te komen. Een pasgeboren kindje zal zich echt niet druk maken om de laatste trends. Hij zit er niet mee dat zijn kamertje niet van de allernieuwste collectie is en dat er net niet dat ene merkje op prijkt. Een tiener, daarentegen, komt net in de leeftijd dat hij merkbewust wordt. Wat de laatste trends ook zijn, bij Babykoop is er altijd wel een kamer die bij jou past en waar je tiener dolgelukkig van wordt. Alle kamers zijn aantrekkelijk geprijsd, maar die van vorige seizoenen extra scherp, daar ze plaats moeten maken voor nieuwe. Je kunt je tiener proberen wijs te maken dat zijn klasgenootjes uit de brugklas dat echt niet doorhebben, maar als hij echt niet te vermurwen is, weet je in ieder geval dat bij Babykoop de laagsteprijsgarantie geldt.

Het beste voor je baby

Vakbekwame medewerkers zijn er altijd aanwezig, maar niet nadrukkelijk. Ze laten je rustig rondkijken, weliswaar feilloos aanvoelend wanneer je een vraag hebt. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op babygebied, kunnen ze je goed adviseren over je baby-uitzet. In de winkel kun je uitproberen welk babybadje voor jou de juiste werkhoogte heeft en alle bijbehorende accessoires meteen in laten pakken. De babykamers in de showroom zijn zeer divers: of je nu iets straks zoekt of juist meer een romantische stijl aanhangt, het is er te vinden.

 

De droomkamer voor je tiener

Tienermeiden zijn meestal het barbieroze stadium al voorbij. Voor die enkeling die er geen genoeg van kan krijgen, is er het tienerbed in de ultieme meisjeskleur. Anderen zullen eerder kiezen voor ene wat neutralere kleurstelling, zodat ze kunnen knallen met accessoires. In zeldzame gevallen moeten zowel de kasten als het behang druk zijn en wordt de kamer geheid gebombardeerd met de gekste knuffels… De vintagetrend is voor velen ook interessant: rommel valt er iets minder op dus moeder komt minder snel zeuren dat het onderhand toch echt tijd wordt om je kamer op te ruimen…