Mijn dochter is net bevallen en ik had haar een luiertas beloofd, maar vond niet echt wat ik zocht. Gelukkig heb ik op internet een Merel by Frederiek luiertas gevonden. Ik heb gekozen voor een Iced Grey uitvoering. Het gaat uitstekend bij de grijs met bordeaurode kinderwagen. Deze tas is heel stoer en daar houdt mijn dochter wel van. Ik merk dat ze ze gewoon alle dagen meeneemt.

Ook als vrijetijds-tas te gebruiken

Deze luiertas ziet er anders uit dan de klassieke luiertassen. Deze tas is gemaakt van Italiaans rundleer, is stijlvol en sterk tegelijkertijd. Eigenlijk is dit een handtas en luiertas in één: je hoeft als mama dus niet met twee tassen te zeulen. De indeling binnenin is perfect voor het meenemen van haar kinderspulletjes en je hebt toch nog plaats over voor jouw persoonlijke zaken. De dochter van mijn vriendin wordt binnenkort ook mama. Ik wil haar best ook een dergelijke mooie luiertas schenken. Ze is zo praktisch en ze bestaat ook nog in andere mooie kleuren. Dit is gewoon ideaal als cadeau!