Ik wilde mijn caravan goed verzekeren. Eigenlijk moest dit zo snel mogelijk geregeld worden en ging ik op zoek naar online caravan verzekeren. De verzekeringsmaatschappijen die ik tegenkwam boden naar mijn mening geen goede dekking . Tenminste niet wat ik wilde hebben. Omdat ik binnen korte tijd al richting Frankrijk wilde reizen met de caravan was er echt wel haast bij. Gelukkig kwam een collega met een bruikbare tip. Hij gaf mij het advies om de website caravanrepair.eu te raadplegen. hij had er zelf zeer positieve ervaringen mee. ik ben direct gaan kijken op de site. Een uitgebreide dekking en toch een hele betaalbare premie.

Goed verzekerd kon ik op reis

Dit was precies wat ik zocht. Nadat ik nog even om wat extra informatie had gevraagd besloot ik om meteen een verzekering af te sluiten. Mijn bericht werd trouwens heel snel en vooral heel vriendelijk beantwoord. Online caravan verzekeren was via deze weg helemaal niet zo moeilijk. Je hoopt het niet nodig te hebben maar het is fijn als je weet dat alles goed geregeld is ook als er iets misgaat. Ik vind dit een echte aanrader. Mocht je ooit je caravan willen verzekeren dan is het de moeite waard om eerst eens bij deze aanbieder te kijken.