Hatland biedt nu de Trilby Hat aan! Hatland’s Trilby Hat is ongetwijfeld de beste hoed ter wereld. Hoewel de naam ‘Trilby niet iedereen zal kennen, is deze hoed een essentieel onderdeel van de Europese straatcultuur. George du Maurier’s toneelstuk “Trilby” was de eerste keer dat de Trilby werd gebruikt. De hoed werd omgedoopt tot “Trilby” na dit spel. Je kunt een ‘Trilby Hat’ maken van verschillende materialen.

Wat is een Trilby-hoed?

De Trilby Hat heeft een platte voorkant met een lichte ronding en een omgevouwen achterkant. Zoals gezegd is de Trilby verkrijgbaar in veel verschillende materialen en soorten. Hatland biedt een verscheidenheid aan Trilby-hoedkleuren. Ga je liever voor een stoere bruine of een stijlvolle rode hoed? Hoewel de Fedora-hoed soms wordt verward met de Trilby-hoed, zijn er aanzienlijke verschillen tussen de twee. De Fedora Hat is een hoed die een omgevouwen rand heeft, wat anders is dan de Trilby Hat. Het heeft ook een andere randvouw. Dit staat ook wel bekend als het verschil tussen de ‘small brim’ en de ‘wide brim’ hoeden. De Fedora hoeden kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Ze worden naar voren gedragen, terwijl de Trilby-hoeden naar achteren worden gedragen.

Je verdient een hoed die bij je uiterlijk past

De Trilby-hoed werd ooit alleen door beroemdheden en acteurs gedragen, maar is nu voor iedereen beschikbaar. De Trilby is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De kleine rand van de hoed is comfortabel en kan elke dag worden gedragen. Er zijn ook Trilby-hoeden. De Fedora-hoed biedt bescherming tegen de zon met zijn zichtbare rand. Hatland heeft ook de volgende soorten:

-Vintage hoeden

-Hoeden met split

-Panamahoeden

Trilby-hoeden in zomer en winter

Trilby-hoeden zijn beschikbaar voor alle seizoenen. In de zomer dragen we het liefst een lichte Trilby pet van stro/riet of ademend katoen. In de winter geven we de voorkeur aan een hoed van vilt, stof, wol of leer. Trilby’s hoeden hebben de perfecte combinatie van Hatland’s waterafstotende materialen en bescherming tegen de zon (UPF50+). Je krijgt een stijlvolle hoed en dezelfde bescherming als een Hatland-helm.