Photo by Joanna Kosinska on Unsplash

Sommige mensen zijn er heel goed in, anderen hebben er wat meer moeite mee, het verrassen van geliefden. Soms zijn we zo druk met het alledaagse leven, dat we even vergeten te laten zien hoeveel we om de mensen om ons heen geven. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel manieren om waardering te tonen, zonder dat het veel geld of tijd kost! Klinkt dat nou interessant voor jou? Lees dan verder!

Een bossie rode rozen

Iedereen kent het lied wel! En wat nou leuk is, rozen heb je zo gekocht! Even langs de bloemist na je werk of tijdens je pauze, om een klein bosje rozen te halen voor jouw partner. Andere bloemen kunnen natuurlijk ook! Het hoeft helemaal niet duur te zijn en kost weinig tijd! Behalve dan dat je even langs de bloemist moet. Het is ook nog eens een mooie manier om waardering te tonen aan een speciaal iemand!

Een diner voor twee

Ze zeggen weleens “liefde gaat door de maag”. Dat is nog niet eens zo’n gek idee. Een romantisch dinertje voor jouw geliefde of een lekkere maaltijd koken voor je moeder, het is allemaal ontzettend makkelijk! Ook als je geen goede kok bent, is dit nog steeds een goede optie. Het hoeft namelijk helemaal niet zo fancy, want het gebaar telt het meest! Ren dus snel naar de supermarkt en haal wat lekkers in huis! Tip: iets lekkers bakken is ook nooit een slecht idee. Denk aan een taart, cake of lekker muffins.

Een kaartje hier en een kaartje daar

Het klinkt misschien simpel, maar een kaart is ook altijd een goed idee! Het is makkelijk op te sturen en je kan er je eigen tekst aan toevoegen. Hoe kan je nou beter laten weten aan iemand hoeveel hij/zij voor je betekent dan door het zelf te verwoorden op een leuke kaart? Tegenwoordig kan je online een kaart laten versturen. Je kan zelfs de kaar personaliseren met foto’s, tekst en meer. Kijk bijvoorbeeld eens op E-kortingscode.nl voor leuke kaarten die je online kan versturen. Je kan ook bloemen, chocolade en andere dingen bij je kaart meesturen. Hoe leuk is dat!