Fitness Beek

Ik ben erg enthousiast over de persoonlijke begeleiding en coaching van Fitness Beek bij Target Personal Training. Deze kleinschalige sportschool besteedt namelijk veel aandacht aan kwaliteit en denkt altijd met je mee. Als je bepaalde fitnessdoelen voor ogen hebt, dan doen de personal trainers er alles aan om dit samen met jou te bereiken. Ik wilde zelf bijvoorbeeld een aantal kilo afvallen en vooral strakker, zelfverzekerder en sterker worden. Met trots kan ik je vertellen dat ik al aardig op weg ben om deze doelen te behalen!

Fitness Beek

Persoonlijke aandacht

Wat ik zo fijn vind aan de aanpak van Fitness Beek, is dat ze iedereen als een individueel persoon bekijken. Je krijgt hier de ruimte om je doelen uit te spreken en dan wordt er samen met jou een plan gemaakt om dit te bereiken. Dit betekent dus ook dat je zelf kunt bepalen wanneer je traint. Ik heb bijvoorbeeld onregelmatige werktijden en kan soms niet op de reguliere tijden sporten, maar dat is bij Target Personal Training nooit een probleem. Ze zijn enorm flexibel en professioneel en staan altijd voor je klaar! De één-op-één begeleiding vind ik zelf enorm fijn, want ik merk dat ik door de persoonlijke aandacht extra gemotiveerd ben om het maximale uit mezelf te halen.

Fitness Beek

Niet alleen fysieke, maar ook mentale coaching

Naast de fysieke coaching krijg je bij Target Personal Training ook mentale begeleiding. Sporten is voor veel mensen (waaronder ik) namelijk best een dingetje, want soms vind ik bijvoorbeeld dat het afvallen me niet snel genoeg gaat. Gelukkig helpt de personal trainer me altijd weer om focus te houden, zodat ik mijn einddoel nooit uit het oog verlies. Wil jij ook de beste versie van jezelf worden? Maak dan snel een afspraak voor een gratis proeftraining bij Fitness Beek!