Sinds kort hebben wij eindelijk propaangas gevonden! Wij zijn sinds begin april van dit jaar begonnen met onze eigen camping. De vergunning hiervoor liet even op zich wachten. Hierdoor konden wij helaas al niet eerder los gaan. Maar goed, nu alles geregeld is kunnen wij eindelijk gaan promoten!

Voorheen hadden wij niet de ruimte om het te realiseren. Onze droom hebben wij altijd gehad en dat was voor ons eigen gaan beginnen. Zo kwamen wij voor een kleine drie jaar geleden terecht op deze boerderij. Voldoende ruimte en voor ons was het meteen duidelijk dat wij hier onze droom kunnen realiseren. Zodoende ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden om het te realiseren. De vergunning werd aangevraagd en de tuin werd in orde gebracht.

Snelle propaangas geleverd

De ruimtes waren netjes ingericht en vervolgens moesten wij alleen nog zoeken naar propaangas. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om in contact te komen met Nefco. Dit bedrijf had ik al eerder gezien en weet hoe goed zij te werk gaan. In nog geen drie dagen tijd werd alles geregeld en was er al een vrachtwagen onderweg naar ons toe om de installatie te voldoen.