Zonder facturatie of  factureren kan een onderneming niet goed functioneren.  Dus moet je als ondernemer op tijd factureren en factureren goed administreren. Ook een goed klantbeheer is belangrijk of CRM Daarbij worden klantgegevens,  -contacten en -interacties vastgelegd. En natuurlijk moet je zorgen voor een goede, overzichtelijke en volledige boekhouding. Factureren, CRM en boekhouden kan je allemaal doen met het online programma Yoursminc.

Gebruiksvriendelijk maar compleet

Yoursminc is in 2013 gelanceerd als compleet, eenvoudig, gebruiksvriendelijk programma. De makers wilden Belgische ondernemers een online totaalprogramma bieden om het boekhouden, klantbeheer en de facturering simpeler en sneller te maken.  Ondernemers zijn ook tevreden met de tijdsbesparing die het oplevert en het gebruiksgemak. Yoursminc scoort een 8.8 op klanttevredenheid.

BTW en andere verplichtingen

Door Yoursminc worden de administratieve verplichtingen lichter, gemakkelijker, zoals de BTW aangifte in België. Je hebt eenvoudig online toegang tot alle relevante gegevens voor de aangifte en dan kan je daarna gewoon via het Belgische Intervat online BTW aangifte doen. Ook bij andere aangiften is dit programma ondersteunend. Verder kan je snel tussentijds rapportages en overzichten uitdraaien om een beeld te krijgen van jouw situatie nog voor het einde het boekjaar.

24/7 inloggen

Het voordeel van het online programma is dat je er steeds bij kan, wanneer en waar dan ook. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding, vast, mobiel of wifi. Een smartphone is voldoende. Zo kan je gegevens inzien tijdens vergaderingen, als je werkt in de trein, in het weekend thuis, bij besprekingen met een klant. Dus ook heel vroeg of heel laat op de dag.  Zo is de bedrijfsadministratie een stuk flexibeler geworden. En je kunt het 24/7 bijwerken. Allemaal in een veilige omgeving met beveiligde SSL verbinding. Al jouw gegevens worden gecodeerd verzonden.

Wat kost het?

De kosten van het programma variëren tussen E 9.95 en E 19.95 per maand afhankelijk van de opgenomen functies. Het meest volledige programma is het duurst. Je hebt dan wel de extra mogelijkheden van uren-, project- en abonnementsregistratie.  Je kunt de uitgebreide versie eerst drie maanden gratis nemen om te zien of het bevalt. Kijk voor meer informatie op de website www.yoursminc.be.