In tijden van crisis en een neergaande economie, is schuldhulp de uitkomst voor bedrijven die het zwaar hebben. Hoewel er een opgaande beweging gaande is als het gaat om de Nederlandse economie, zijn er nog steeds heel veel bedrijven die tegen een faillissement aanzitten. Dit kan de ondergang betekenen van je bedrijf, maar schuldhulp kan ervoor zorgen dat je er juist sterker uitkomt.

Oxyz helpt

Wanneer je met je bedrijf diep in de schulden zit, kan dit voor veel stress zorgen. Bovendien heeft dit veel invloed op je privésituatie. Je hebt immers inkomsten nodig om te overleven. Het is in een dergelijke situatie ontzettend lastig om uit deze negatieve gedachtes te komen en met je bedrijf een positieve weg in te slaan. Oxyz helpt je hierbij. In heel veel gevallen is je bedrijf namelijk nog te redden aan de hand van een goede analyse van de inkomsten en uitgaven met daarnaast een aflossingsplan voor alle schulden.

Schuldhulp vanuit optimisme

Oxyz heeft als voornaamste doel om jouw bedrijf te helpen een goede doorstart te maken. Zo ben je gered van de ondergang en zal je een stabielere situatie creëren. Bovendien blijf je zo uit de wettelijke schuldsanering. Hierbij gaan ze uit van het beginpunt van jouw bedrijf, waar het om draait. Alle negatieve ervaringen worden verder dus buiten beschouwing gelaten en er wordt gewerkt met een positieve instelling. Mocht een doorstart niet mogelijk zijn, dan kan Oxyz je ook helpen. Met hun schuldhulp kunnen ze je namelijk begeleiden bij het beëindigen van je bedrijf.

Hoe werkt schuldhulp?

Door middel van een BBZ krediet, helpt Oxyz bij het afbetalen van jouw schulden. Hierbij wordt een poging gedaan een deal te sluiten met jouw schuldeisers, door een bedrag aan te bieden in ruil voor kwijtschelding van de restschuld. Zo worden jouw schulden één voor één afbetaald en kan het bedrijf een doorstart maken, waarna het BBZ krediet kan worden afbetaald aan de gemeente. Zo ben je in één klap uit de problemen.